Vi holder åbent med respekt for sundhedsmyndighedernes anvisninger omkring Coronavirus.

Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon og mail


Vores showroom og værksted har fortsat åbent (se åbningstider HER). Alle services og ydelser fortsætter som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.

Vi tager alle forholdsregler for at begrænse og forsinke smitten af Covid-19 og har igangsat en række tiltag, så du fortsat kan få din bil på værksted og opretholde mobiliteten.

  • Skal din bil på værksted, så har du mulighed for at aflevere bilnøglen i vores nøgleindkast, som er placeret udenfor.
  • Når du skal hente bilen, så har du mulighed for at modtage dine bilnøgler uden fysisk kontakt med personalet.
  • Vi sørger naturligvis for, at din bils rat, gearknop, dørhåndtag m.m. er afsprittet, når du afhenter bilen. Mekanikerne arbejder ligeledes med handsker og følger regeringens påbud og anbefalinger.

Kontakt venligst dit lokale værksted for at aftale nærmere omkring afhentning af din bil.

Har du udset dig din drømmebil og ønsker en prøvetur i en ny eller brugt bil, så har vi ligeledes i salgsafdelingen igangsat en række tiltag, så du føler dig tryg ved besøget.

  • Skal du prøve en bil, så bliver bilens overflader samt nøgler afsprittet inden prøvekørslen
  • Ønsker du det, så kan vi overdrage nøglerne til dig uden fysisk kontakt med personalet.
  • Hvis du ønsker, så kan dialogen omkring bilen fortsættes pr. telefon eller mail.

Vores personale bruger håndsprit, håndtag & overflader sprittes af løbende og vi holder naturligvis den anbefalende afstand til vores kunder.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, så kan du kontakte os.

Vi passer godt på hinanden. Derfor arbejder vi i den kommende periode i flere hold på værkstedet, vi sikrer god afstand mellem kollegaer, dem der har mulighed for det arbejder hjemme og møder aflyses i det omfang det er muligt.

Kunde på værkstedet
Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som f.eks:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Afhentning og levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

Afhentning af ny eller brugt bil
Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen lidt dybere. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen.

Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne på tlf. eller mail.

Oplev eller prøv ny eller brugt bil
Man kan fortsat opleve og få en prøvetur hos os. Vi afspritter og rengør alle biler før prøveture.

Ønskes fremvisning af en ny eller brugt bil på hjemmeadresse, tilbyder vi at en sælger tager bilen med hjem til dig. Kontakt os på tlf. eller mail. og hør mere om mulighederne.

Oplev bilen hjemme – aftal et videomøde
Vi tilbyder, at man kan opleve en af vores nye eller brugte biler via video på din mobil. Kontakt os på tlf. eller mail og hør mere om mulighederne.

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.

__________________________________________________________________________________________________________


For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som Udrykningskøretøjer, Politi, Militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og for vores medarbejdere.

 

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi.

 

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.


 Vores showroom og værksted har fortsat åbent (se åbningstider HER). Alle services og ydelser fortsætter på som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.