Audi Q2 til SUVeræn pris

Audis urbane og kompakte SUV har fortsat en markant profil med sit polygonformede design, og den opgraderede Audi Q2 får derudover både mere udstyr og en skarpere pris. Prisen for en Q2 Prestige 35 TFSI S tronic er 329.990 kr.

Mere standardudstyr
Den opgraderede Audi Q2 har fået udvidet niveauet af standardudstyr i forhold til den udgående model og har nu også Assistentpakke Parkering med parkeringshjælp plus og bakkamera samt Komfortpakke plus med rammeløst automatisk nedblændeligt bakspejl, 4-vejs justerbar lændestøtte til forsæder og sidespejle med elektrisk indstilling, elopvarmning, indklapning og automatisk nedblænding.

Derudover er Q2 også som standard udstyret med fx adaptiv hastighedsassistent, hold assist, phone box light (induktiv opladning), forlygter med LED-teknologi, førerinformationssystem med farvedisplay, smartphone interface (Apple Carplay), 2-zoners komfortklimaanlæg, 17” alufælge, midterarmlæn foran, panellister med aluminiumsindlæg, DAB+ radio, sædevarme foran m.m.

Designlinjer
I Danmark vil der være to designlinjer – Prestige og S line. Udover standardudstyret i Prestige vil S line bl.a. have S line designdetaljer som fx aluminiumslook til interiøret og blades i selenitsølv, fuldlakerede kofangere, sportssæder foran, ambientebelysningspakke og Audi drive select til en samlet merpris på 20.000 kr.

Motorer
Audi Q2 kommer i første omgang til Danmark i en 35 TFSI S tronic motorvariant med 150 hk, og derefter vil der blive introduceret en 30 TFSI i slutningen af året og flere motorvarianter i løbet af første kvartal 2021.

- 30 TFSI manuelt gear (110 hk)
- 40 TFSI S tronic quattro (190 hk)
- 30 TDI S tronic (116 hk)
- 35 TDI S tronic (150 hk)
- SQ2 (300 hk)

Priser
Listepriser
Audi Q2 Prestige 35 TFSI S tronic: 329.990 kr. 
Audi Q2 S line 35 TFSI S tronic: 349.990 kr.
Audi Q2 pris- og udstyrsliste

Privatleasing
Med privatleasing kan man blive godt kørende i en Q2 Prestige 35 TFSI S tronic fra 3.595 kr. om måneden og 10.000 kr. i udbetaling. 
Læs mere om privatleasing af Audi Q2

Udstyrspakker
Selvom den opgraderede Audi Q2 har fået mere standardudstyr, er det altid muligt at tilkøbe ekstra – bl.a. en Plus selection pakke til kun 15.000 kr. Plus selection indeholder Matrix LED-forlygter og LED-baglygter, elektrisk bagklap og komfortnøgle.

Den opgraderede Audi Q2 kan opleves hos de danske forhandlere fra starten af november 2020, men kan allerede nu bestilles. 
Du kan konfigurere lige præcis din Audi Q2 på audi.dk

Forbrugsangivelser
Angivelser vedr. brændstofforbrug og CO2-emissioner er afhængige af den valgte dæk-/fælgstørrelse samt udstyrsversion.

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: 16,4
CO2-emissioner ved blandet kørsel i g/km: 138-139

Der tages forbehold for eventuelle ændringer og fejl.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk