Audi A5 Cabriolet kører mod solnedgangen

Audi A5 Cabriolet udgår af produktion for at gøre plads til en helt ny A5-familie, der præsenteres på en ny platform senere i år. Men man kan stadig nå at forkæle sig selv med den vanedannende køreoplevelse i en åben bil, der i A5 Cabriolet er pakket ind i elegant design og til en attraktiv privatleasingpris.

Den nuværende version af Audi A5 Cabriolet er baseret på mange års teknisk udvikling og erfaring.

Den første åbne Audi i nyere tid blev introduceret i 1991, hed Audi Cabriolet og var baseret på Audi 80-modellen. Audi Cabriolet var tiltænkt et nyt kundesegment og bidrog til at etablere Audi som en producent af luksusbiler. Den udstrålede elegance og stil, og tiltrak de kunder, der værdsatte design, præstationer og raffinement.

Audi A4 afløste forgængeren Audi 80, og i 2002 kom Audi A4 Cabriolet, der styrkede Audis position i cabriolet-segmentet og blev et populært valg for mange cabriolet-kunder.

I 2009 blev Audi A5 Cabriolet introduceret. En model, som daværende Audi designchef Walter de Silva har tegnet de smukke og populære streger til. A5 Cabriolet har siden introduktionen delt mange af sine tekniske og designmæssige elementer med A5 Coupé.

Bliv godt kørende

I løbet af sommeren 2024 stopper produktionen så af den elegante A5 Cabriolet for at gøre plads til en helt ny A5-familie, der præsenteres senere i år på en ny platform. Men man kan stadig nå at blive fornemt kørende med en af de nye biler, som enten allerede står i Danmark, eller som er på vej hjem fra fabrikken som nogen af de sidste.

Der er tale om en luksuriøst udstyret A5 Cabriolet Prestige Plus med benzinmotor og dobbeltkoblingsgearkasse til en månedlig privatleasingydelse på 6.995 kr. og kun 10.000 kr. i førstegangsydelse*.

Til den pris får man både sportssæder med læderindtræk, massage til forsæderne, varme i nakkestøtterne, komfortindstigning hvor sikkerhedsselen føres frem til føreren, 3-zonet komfortklimaanlæg, MMI Navigation Plus, Audi virtual cockpit plus, assistentpakke kørsel (med adaptiv fartpilot, Audi active lane assist, Audi side assist og kamerabaseret vejskiltegenkendelse), Matrix LED-forlygter med dynamisk blinklys, metallak og meget mere.

Samtidig får man naturligvis også den trelagsisolerede stofkaleche, der effektivt holder støjen væk fra kabinen, når man kører lukket, og som fuldautomatisk foldes sammen og konverterer bilen til cabriolet ved hastigheder på op til 50 km/t. Og så er man klar til at nyde sommeren!

Læs mere om Audi A5 Cabriolet
Læs mere om privatleasing af Audi A5 Cabriolet

* Audi A5 Cabriolet Prestige Plus 40 TFSI S tronic: Forbrug v/bl. kørsel: 14,1 km/l. CO2: 160 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift 1.040 kr. B. Privatleasing: Fra 6.995 kr./md ved 15.000 km/år. Førstegangsydelse: 10.000 kr. Mindstepris i bindingsperiode (12 mdr.): 100.035 kr. Totaludgift (12 mdr.): 100.035 kr. Ekskl. halvårlig CO2-ejerafgift, forsikring, dæk, brændstof. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing Inkl. service- og reparationsabn.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk